25.03.2024

Контроль якості кол-центру: коментар в оціночних листах

Як відкрити свій аутсорсинговий контакт-центр і не програти. Покроковий план дій вже в блозі Окі-Токі.

Контроль якості кол-центру: коментар в оціночних листах

Вже давно не новина, що у Окі-Токі з’явилася система оцінювання діалогів оператора, яка дозволяє забезпечити контроль якості контакт-центра. Але тепер перевіряючий окрім оцінки може залишити коментар до дзвінка. Для цього ми додали до оцінювальних листів поле «Коментар»‎.‎

Оцінювальні листи відносяться до продукту «Оцінка розмов»‎

Як це працює:

  • Тепер, оцінюючи діалог, у поле «Коментар»‎ Ви можете додатково прокоментувати на підставі чого Ви поставили ту або іншу оцінку оператору. Коментар.
    Оцінювальні листи: поле для залишення коментаря
  • У журналі оцінки можна подивитися, який коментар залишив перевіряючий співробітник. Журнал оцінювання розмов.Оцінювальні листи: список перевірок   

 

Важливо пам’ятати, що «Коментарі»‎ – це лише додатковий «помічник»‎ і він не входить до статистики KPI, оскільки не може перетворитися в якусь оцінку або число.

 

Оцініть новину:

Читайте також

photo
Субота Серпень 8, 2020 Дайджест новин Окі-Токі за червень-липень 2020

Новини Оки-Токі за червень-липень 2020: оптимізація роботи сервісу, перероблений зовнішній вигляд звітів, нові ціни. Читайте дайджест!

Детальніше
photo
Понеділок Травень 20, 2019 Сервіс автоматичних дзвінків та продажу в amoCRM

5 випадків, які допоможуть відповісти на питання, пов’язані з автоматичними дзвінками та amoCRM. Розповімо, для чого потрібна інтеграція з amoCRM.

Детальніше