22.04.2019

Іменні завдання callback, або липкий колбек

Закріплення контактів за конкретним або поточним користувачем як callback. Втрачений дзвінок закріплюється за останнім оператором.

Іменні завдання callback, або липкий колбек

Багато контакт-центрів, у тому числі компанії, що займаються роздрібним продажем, зацікавлені в тому, щоб оператор мав можливість вести клієнта від ознайомлення з продуктом до здійснення угоди. Найчастіше від цього залежить заробіток оператора. Ми згодні, що така функція для callback важлива, корисна і необхідна, а тому…

Ця стаття відноситься до продукту Автообдзвін

Ми назвали її “Липкий коллбек”! Вона може використовуватися як при додаванні завдання callback з анкети CRM, так і при обробці втрачених вхідних дзвінків. Можна закріплювати контакт за конкретним користувачем, можна за поточним користувачем, який обробляє картку клієнта CRM. Обробка втрачених закріплює колбек за останнім оператором, який мав розмову з цим клієнтом. До речі, у 2022-му році ми додали оновлену групову липкість, про неї докладніше прочитати можна тут .

Налаштування “липкості” знаходиться в трьох місцях:

  1. у налаштуваннях відповіді сценарію розмови CRM;
  2. у налаштуваннях черги;
  3. в налаштуваннях автообдзвоню.

 

Налаштування в CRM

Заходимо до налаштувань відповіді потрібного нам сценарію діалогу, з уже включеним додаванням в автообдзвін (працює в режимі Callback). У налаштуваннях можна вказати варіант “Користувач” (поточний користувач) або вибрати конкретного користувача, за яким закріплюватимуться контакти в колббек.

Налаштування в CRM

Налаштування “липкості” для обробки втрачених у режимі callback

Заходимо в налаштування відповіді сценарію діалогу, з уже включеним додаванням до автообдзвоню (працює на режимі Callback). У налаштуваннях можна вказати варіант “Користувач” (поточний користувач) або вибрати конкретного користувача, за яким закріплюватимуться контакти в колббек.

Налаштування "липкості"

 

Налаштування в автодзвінку

Вкажіть режим дзвінка “Callback mode” та тривалість очікування відповідального. З настанням часу, коли завдання заплановано на передзвон, почнеться відлік часу. Коли час очікування відповідального пройде, завдання звільняється від відповідального та піде на першого вільного оператора.

Налаштування в автодзвінку

 

Де можна побачити відповідальні у звітах?

У журналі спроб автодозвону потрапляє запис, коли час очікування відповідального закінчується;

Також можна автоматизувати підрахунок подібних порушень оператора через лічильник KPI ;

Відповідальний оператор буде відображатися у докладній інформації з завдання в оновленій версії списку завдань .

Відповідальний оператор

 зворотній дзвінок: Відповідальний оператор

Стас Лучкін

Оцініть новину:

Читайте також

photo
Вівторок Липень 26, 2022 Ефективні скрипти для вхідних дзвінків: Гарантована якість обслуговування клієнтів

Сценарій для вхідних дзвінків призначений для “теплого”, компетентного клієнта, який потребує інформації по різноманітних, вузьких питаннях.

Детальніше
photo
Понеділок Жовтень 24, 2022 Тарифікація операторів у контакт-центрі

Що таке тарифікація операторів, як розрахувати тарифи замовника в сервісі Оки-Токи, формула округлення робочого часу оператора.

Детальніше