05.02.2024

Як зробити коментарі до дзвінків

Автоматичні коментарі до дзвінків за допомогою сценаріїв розмови у хмарній системі для контакт-центрів Окі-Токі.

Як зробити коментарі до дзвінків

Налаштування

Зручно, коли є поле, де можна написати позначку при розмові, відмінно, якщо можна відфільтрувати дзвінки за цими мітками і чудово – ще й прикріпити контакт до звіту при розвантаженні. . Створити тег просто, є два варіанти – заздалегідь прописати в сценарії або написати у відповідному полі вікна обробки сценарію. При дзвінку оператору достатньо або вибрати відповідь, до якої прив’язаний хештег дзвінка, вибрати зі списку або написати вручну. Зверніть увагу – ми нагадуємо операторам варіанти написання тегів, що вводилися раніше. "Як"Як

Звітність

Журнал дзвінка тепер відображає за промовчанням теги дзвінків (якщо вони є). Редагувати теги не можна, але якщо виникне необхідність – повідомте. За бажанням, за ними можна і фільтрувати дзвінки. Зверніть увагу, що умови відбору за тегами складаються. Фільтрування тегів Відображення тегів

[smartslider3 slider = 8]

Додаток: тепер можна прикріпити інформацію контакту до звіту, позначте “Приєднати контакт” і отримайте інформацію про контакти, отриману з CRM.

Оцініть новину:

Читайте також

photo
Понеділок Лютий 10, 2020 Дайджест новин Окі-Токі за січень 2020

Новини Оки-Токи за січень 2020 року: новий віджет за вебхуками, оновлена документація, імпорт до CRM у новому інтерфейсі.

Детальніше
photo
Понеділок Жовтень 16, 2023 Розрахунок кількості операторів call-центра

Всього 8 кроків, щоб точно розрахувати, скільки операторів потрібно в ваш контакт-центр. Бонус: типова помилка при розрахунку кількості операторів.

Детальніше