03.06.2019

Дайджест новин Окі-Токі за січень-лютий 2019

Новини за січень-лютий: Новий функціонал для оцінки роботи операторів, автоматичне відключення телефонії та інше. Детальніше у дайджесті!

Дайджест новин Окі-Токі за січень-лютий 2019

Оцінка роботи операторів: Частина 1

 

Для оцінки роботи операторів для вхідних та прогностичних дзвінків була розроблена нова функціональність. Увімкнути її можна в налаштуваннях черги.Перед розмовою з оператором спрацьовує повідомлення для клієнтів про оцінку, а після розмови вони зможуть оцінити якість роботи оператора (мова повідомлення IVR на вибір). Журнал дзвінків відобразить якість роботи операторів при спілкуванні з клієнтами. Все просто.

Оцінка роботи операторів:

 

Автовідключення телефонії

 

Часто виникало питання про те, як зберегти базу дзвінків, якщо телефонія раптово зірвалася. Для цього ми створили нову функцію “Автовідключення через несправність телефонії”. Якщо дзвінки поспіль будуть завершуватися помилкою телефонії (зі списку), то автообдзвоні автоматично зупиниться.

Автовідключення телефонії

 

Опція: переводити в AWAY при пропущеному дзвінку

 

Працюючи в своїх CRM і адміністративних кабінетах, оператори могли не помітити вхідний дзвінок, порушити дисципліну і автоматично переключитися в “синій” статус, випадаючи з участі в обробці вхідних і автоматичних дзвінків. Ми додали можливість відключити автоперехід в AWAY при пропущеному дзвінку. За замовчуванням він включений. Відключити його можна тут (скріншот нижче).

Опція: перекладати в AWAY

 

Фейсліфт операторського місця

 

З радістю повідомляємо чудову новину для всіх кол-центрів: Окі-Токі випустило в бета-тест нове операторське місце! На цей час в ньому основний функціонал старого опермісця, але ми зробили його гнучкішим, швидшим, а також підготували грунт для впровадження нового, давно бажаного функціоналу: віджети з корисною інформацією та статистикою для оператора, новий рівень інтегрованості (про це трохи пізніше). Подивитись його можна вже зараз, перейшовши за посиланням. Будемо раді всім відгукам та пропозиціям!

 

Новий вигляд Журналу завдань автодзвінка

 

Ще є оператори, які не слідкують за статусами в опермісці (Готовий, Відсутній). Працюючи в своїх CRM та адміністративних кабінетах, оператори могли не помітити вхідний дзвінок, порушити дисципліну та автоматично переключитися в “синій” статус, випадаючи з участі в обробці вхідних та автоматичних дзвінків. Ми додали можливість вимкнути автоперехід в AWAY при втраченому дзвінку для вхідних та колбек-дзвінків. За замовчуванням він включений. Його можна вимкнути тут.

Оцініть новину:

Читайте також

photo
Вівторок Квітень 13, 2021 Адаптація операторів контакт-центрів Ч.1

Як виглядає адаптація операторів та менеджерів з продажу у кол-центрі?

Детальніше
photo
Вівторок Березень 10, 2020 Дайджест новин Окі-Токі за лютий 2020 року

Новини Оки-Токи за лютий 2020 року: нові функції, оптимізація звітів та імпорту баз, а також поліпшення сценаріїв розмови. Читайте дайджест!

Детальніше