20.12.2017

Як зробити автообдзвоні номерів?

Чому контакт-центру необхідний автообдзвоні, які переваги в хмарній системі для внутрішніх та аутсорсингових КЦ Окі-Токі.

Як зробити автообдзвоні номерів?

Цього разу піде мова про новий Автообдзвоні. Давно-давно в Окі-Токі з’явився такий інструмент і щодня обробляв сотні тисяч дзвінків. Але прогрес не стоїть на місці і попередній дайлер технічно застарів. Ми розробили новий автообдзвоні, який відповідає сучасним вимогам контакт-центрів. Але залишилися компанії, які відчувають недоліки старого автодзвінка, але не бажає змінювати старе на нове і невідоме. Тому …

& nbsp;

Швидкість дзвінка

& nbsp;
Одна з найвагоміших причин перейти на новий автообдзвоні. З часом через величезну кількість оброблених завдань у старому автодзвінку накопичуються космічні числа. Вони є не просто цифрами, а завданнями, які нікуди не діваються. Вони зберігаються в модулі для звітності і чим більше масив, тим важче працює автообдзвоні. У нового дайлера немає цього слабкого місця, на нього не впливають оброблені завдання (ну майже не впливають).
& nbsp;

Просте розклад автодзвінка

& nbsp;
Тепер не потрібно до кожного нового дайлера прописувати розклад до кожного дня за кожним типом номера (МТ, РТ, ДТ). Можна створити один розклад в новому інтерфейсі і в два кліки його приєднати до створюваного дайлера. До того ж, якщо не встановити йому розклад, то він все одно буде працювати, але цілодобово.
 
Автообдзвоні: Налаштування розкладу дайлера
& nbsp;

Корекція часового поясу

 

Якщо ваші клієнти знаходяться в декількох часових поясах, то їм необхідний диференційований підхід. У мезозойську еру 🙂 все було просто, один автоопитування – один часовий пояс. Робота з клієнтами з різних часових поясів перетворювалася на тортури та незадоволеність другої сторони. Але еволюція не стоїть на місці і «нове автоопитування» набуте уміння керувати цим. Для використання цієї функції, достатньо при створенні завдання вказувати не тільки бажаний час дзвінка, а й часовий пояс. Не знаєте пояс або немає бажання вручну вказувати? – підключіть преміум функцію «Визначення часового поясу». Ваші клієнти скажуть вам дякую, що вночі їх не розбудили 🙂

Автоопитування: Налаштування визначення часового поясу клієнта

Правила валідації та перетворення номерів

 

Якщо у вас були номери в різному форматі (наприклад, з міжнародним кодом та без нього), а треба було привести всі завдання до одного формату, доводилося при кожному завантаженні контактів вказувати спеціальні правила для валідації та перетворення номерів. Тепер ця функція перенесена в основні налаштування автоопитування. Вона працює з номерами незалежно від способу їх отримання (API, імпорт, сценарій дзвінка або CRM, оператор).

 

Перевірка унікальності

 

При імпортуванні даних у старому інтерфейсі, є можливість фільтрувати контакти, перевіряючи їх на унікальність. Але люди не завжди користуються цією функцією через особливості своїх задач. Таким чином, в автообдзвінка могли потрапити однакові номери і оператори дзвонили їм декілька разів. Нова автообдзвінка автоматично може включати завдання-дублікати, перевіряючи їх унікальність по номеру телефона, номеру контакта, номеру замовлення і так далі.

 

 

Автолінія інформування

 

Те, для чого потрібно було створювати сценарій розмови та вивчити налаштування, в новому інтерфейсі можливо зробити за пару хвилин. В блозі є окрема стаття про створення простого автоінформатора з відтворенням повідомлення, але можливості цього режиму автообдзвонки значно ширші.

 

Ще один важливий плюс на користь нового дайлера – режими роботи автообдзвінка

 

У розділі «Налаштування Автообдзвінка» є докладний опис до кожного режиму. Змінюються та налаштовуються за пару кліків, але дозволяють вибрати один із чотирьох режимів – від найлегшого режиму до наймощнішого та «безжалісного». До того ж, ми додали в автообдзвін режим «Колбек». Він має такі самі гнучкі налаштування та інформативність та свої додаткові налаштування.

Автообдзвін: Режими роботи автообдзвінка

Розширене керування статусами для перезвону

 

Окрім уже існуючих нормативів повторного дзвінка в результаті невдачі (не відповів, зайнятий, помилка телефонії), у нового дайлера з’явилася можливість змінювати статус завдання в залежності від взаємодії завдання з оператором. Дотримуючись налаштувань, автообдзвоні автоматично може скасувати завдання, не зараховувати дзвінок як спробу і т.д.

Автообдзвоні: Статуси

Пріоритети обдзвону

 

Старий автообдзвоні мав три варіанти пріоритетності: від нових до старих, від старих до нових, випадковий вибір завдання. В новому інтерфейсі пріоритетність можна налаштовувати на 4 рівні і їх послідовність гнучко підлаштується під Ваші завдання.

Автообдзвоні: Налаштування пріоритетів

 

Керування завданнями

 

Керувати списком завдань можна прямо в дайлері. Знайти необхідне завдання, видалити його, перезапустити або додати вручну нове завдання можна без CRM.

Автообдзвоні: Керування завданнями

 

Лог роботи

 

Історія статусів, що дозволяє зрозуміти, що відбувається зараз із автообдзвоном, перероблена та вдосконалена для нового автообдзвонщика і тепер більш зрозуміла та інформативна. У реєстрі роботи Ви відразу зможете визначити, чому немає дзвінків, чому завдання не обробляються або чому дайлер зупинився. Також, є можливість одним кліком відобразити звіт за статусами дайлера за останню годину.

Автообдзвон: Журнал статусу автообдзвону

 

Віджети

 

Приємні для очей і інформативні для аналізу роботи контакт-центру. Їх багато, вони різні, вони відображають статистичні дані про роботу автообдзвону, зайнятим каналам, якості бази та ін. Віджети знаходяться у вкладці «Інфо», але також їх можна додати на головну сторінку інтерфейсу і не заходити кожен раз за даними в Автообдзвони. Окрім візуальної статистики, Ви у два кліки можете згенерувати звіт за цими даними.

 

Звіти автообдзвону

 

Звітами старого дайлера майже не користувалися через їх малий інформативний контент. У нового автообдзвіна звітів багато. Вони мають купу різних фільтрів, щоб застосувати звіт для ваших завдань.

 

Можливість копіювання дайлера

 

Щоб створити схожий, але окремий автоматичний дзвінок для іншого завдання, кожного разу мусили проводити одні й ті ж налаштування, вставляти одні й ті ж графіки. Процес, втім, мав непривабливість. Для нового інтерфейсу все змінилось: хочете створити такий самий авто-дзвінок? Скопіюйте його двома кліками!

Автообдзвін: копирование дайлера

Керування автодзвінком через API

 

Ви можете додавати, видаляти, оновлювати завдання через API, вимикати/увімкнути дайлера, направляти до зовнішньої CRM інформацію про статус завдань, поля контактної картки або подробиці виклику. API дозволяє взаємодіяти на віддаленому доступі з багатьма функціями автообдзвіна. Посилання на API

 

Це не всі покращення, їх гораздо більше. Їх можна знайти. Автообдзвін може відкривати посилання зовнішніх CRM, керувати пріоритетами участі операторів в автоматичному дзвінку. Він також може розпочати і припинити свою роботу в запланований день і багато іншого. Але я рекомендую вам самостійно ознайомитись з цими і іншими можливостями нового дайлера!

Оцініть новину:

Читайте також

photo
Середа Березень 10, 2021 Дайджест новин Оки-Токи за січень-лютий 2021

У січні-лютому 2021 року ми продовжили роботу над поліпшенням існуючих інструментів Оки-Токі та додали новий – Датаміксер. Дізнайтеся більше в дайджесті!

Детальніше
photo
Понеділок Грудень 11, 2023 Посадові обов’язки супервайзер КЦ

Якими бувають посадові обов'язки супервізора у будь-якому контакт-центрі. Рекомендований список від незалежного консультанта з контакт-центрів Дмитра Галкіна.

Детальніше