21.02.2023

Зміни в «змінних»

Чудові новини для любителів працювати зі змінними, яким було важко освоювати інструмент через його недружнє зрозуміння в інтерфейсі Оkі-Tokі.

Зміни в «змінних»

Наш сервіс постійно нарощує новий функціонал, і з часом, ми бачимо надмірну кількість змінних, в яких звичайному користувачеві складно розібратися.

Ця стаття відноситься до інструменту Оки-Токи для ІТ відділу.

перемінні veriables черга
Змінні в налаштуванні черг

h3>Покращення формату/h3>
Ми провели аудит всіх змінних, які існували в системі – нових і старих, робочих і «мертвих». Актуальні були приведені в єдиний формат; неробочі і застарілі були сховані від очей клієнтів, але все-таки працюють для старих проектів.

Налаштування проектів за роботою з ними має стати зрозумілішим і надійнішим.

перемінні veriables CRM
h3>Впровадження інтерфейсу роботи з змінними/h3>
Розділ «Події та інтеграції» став зручнішим у роботі. Черги, автообдзвони і CRM отримали інтуитивну форму зі списком всіх доступних змінних.

Ми сподіваємося, що наші користувачі будуть задоволені оновленим функціоналом і отримають від нього максимальну користь. Ми продовжимо працювати над удосконаленням і додаванням нових функцій, щоб нашим користувачам було ще зручніше працювати з продуктом.

Андрій Федякін

Оцініть новину:

Читайте також

photo
Четвер Жовтень 19, 2023 Як створити скрипти продажу з документів Google Docs?

Дізнайтеся простий спосіб створення сценаріїв продажу з документів Google Docs у системі Окі-Токі. Збільшіть свої продажі зараз!

Детальніше
photo
Середа Лютий 14, 2024 Як відкрити кол-центр: топ-9 помилок

Потрібно підготуватися до запуску КЦ! Почніть з цієї статті. За нашим досвідом, кожен другий кол-центр під час запуску допускає принаймні одну з наведених помилок.

Детальніше