15.01.2021

Які інтеграції з Google у Окі-Токі

Окі-Токі має інтеграцію з сервісами Google: G Drive, Google Лист та Google аутентифікацією.

Які інтеграції з Google у Окі-Токі

Впровадження великого контакт-центру на хмарній основі завжди пов’язане з інтеграціями. У Окі-Токі вони також є, і крім широких можливостей за допомогою API. Ми активно розробляємо інтеграції з різними сервісами. Сьогодні я хочу розповісти, які у Окі-Токі інтеграції з Google – цього “царя звірів” у світі IT. Не стільки тому, що сервіси цієї компанії вміють більше багатьох, скільки тому, що вони є в 75% телефонів (2020) і в 70% браузерів (2020).

На цей момент ми використовуємо два сервіси від Google – засіб авторизації та його сховище, на основі яких реалізували 4 інтеграції:

1. Google Drive

Як зовнішнє сховище записів розмов в Окі-Токі. Я вже описував це раніше в статті, де порівнював зовнішнє сховище від Google і наше внутрішнє сховище. Підключається в розділі “Зовнішні інтеграції”. Підключення зводиться до заповнення форми та авторизації Окі-Токі у вашому Google Drive.

Автоматична вивантаження записів в Гугл

2. Авторизація за допомогою Google-аутентифікації

Прив’язка користувача Окі-Токі до Гугл-акаунту, яка дозволяє в подальшому авторизуватися не використовуючи наші авторизаційні дані, а натиснувши на іконку Гугл. Прив’язка здійснюється в налаштуваннях користувача за два натискання, а в меню авторизації є відповідна іконка для входу. 

Авторизація за допомогою Google аутентифікації

3. Масовий експорт записів на Google Drive

Схоже на інтеграцію з першого пункту, але є не автоматичним процесом, а ручною дією. Наприклад, якщо потрібно відправити замовнику всі аудіозаписи за проект. Кілька дій і записи відправилися на Ваш диск, і залишиться тільки поділитись папкою з замовником. З наявністю інтеграції з першого пункту, фільтри для вивантаження розмов за осінь по конкретній черзі виглядають так.

Окі-Токі Масовий експорт записів на Google Disk

4. Експорт звіту для Google

Формат вивантаження електронних таблиць, зверстаний спеціально під їх синтаксис. Потрібне кодування, необхідна розмітка комірок і як результат – потрібний зовнішній вигляд при завантаженні на диск. Цей пункт не власне інтеграція, оскільки не вимагає налаштувань і зв’язок. Це звичайний експорт підготовленого звіту, але в підходящому форматі, який достатньо буде завантажити до себе на гуглдиск.

Окі-Токі Експорт звіту для Google

Звичайно, це не кінцева версія нашої інтеграції з Google. Поступово вона стане більш зручною, інтуїтивною, гнучкою та красивою, але це той мінімум, який дозволить використовувати дискове простір Google для обміну звітними даними з замовником та не тільки. 

Станіслав Лучкін

Оцініть новину:

Читайте також

photo
П'ятниця Жовтень 15, 2021 Дайджест новин Окі-Токі за вересень 2021

Головні новини Окі-Токі у вересні: робот «Автооператор» в Beta, безкоштовне розпізнавання Так/Ні та 0-9, оновлення Звітів. Детальніше читайте в нашому блозі!

Детальніше
photo
Вівторок Листопад 8, 2022 Система квитків Окі-Токі

Як працює тикетна система хмарного сервісу Окі-Токі, вирішення проблем колл-центру за допомогою тикетів (карток з описом помилки).

Детальніше