15.01.2021

Які інтеграції з Google у Окі-Токі

Окі-Токі має інтеграцію з сервісами Google: G Drive, Google Лист та Google аутентифікацією.

Які інтеграції з Google у Окі-Токі

Впровадження великого контакт-центру на хмарній основі завжди пов’язане з інтеграціями. У Окі-Токі вони також є, і крім широких можливостей за допомогою API. Ми активно розробляємо інтеграції з різними сервісами. Сьогодні я хочу розповісти, які у Окі-Токі інтеграції з Google – цього “царя звірів” у світі IT. Не стільки тому, що сервіси цієї компанії вміють більше багатьох, скільки тому, що вони є в 75% телефонів (2020) і в 70% браузерів (2020).

На цей момент ми використовуємо два сервіси від Google – засіб авторизації та його сховище, на основі яких реалізували 4 інтеграції:

1. Google Drive

Як зовнішнє сховище записів розмов в Окі-Токі. Я вже описував це раніше в статті, де порівнював зовнішнє сховище від Google і наше внутрішнє сховище. Підключається в розділі “Зовнішні інтеграції”. Підключення зводиться до заповнення форми та авторизації Окі-Токі у вашому Google Drive.

 

2. Авторизація за допомогою Google-аутентифікації

Прив’язка користувача Окі-Токі до Гугл-акаунту, яка дозволяє надалі авторизуватися не використовуючи наші авторизаційні дані, а натиснувши на іконку Гугл. Прив’язка здійснюється в налаштуваннях користувача за два натискання, а в меню авторизації є відповідна іконка для входу. 

 

3. Масовий експорт записів на Google Drive

Схоже на інтеграцію з першого пункту, але є не автоматичним процесом, а ручною дією. Наприклад, якщо потрібно відправити замовнику всі аудіозаписи за проект. Кілька дій і записи відправилися на Ваш диск, і залишиться тільки поділитись папкою з замовником. З наявністю інтеграції з першого пункту, фільтри для вивантаження розмов за осінь по конкретній черзі виглядають так.

 

4. Експорт звіту для Google

Формат вивантаження електронних таблиць, зверстаний спеціально під їх синтаксис. Потрібне кодування, необхідна розмітка комірок і як результат – потрібний зовнішній вигляд при завантаженні на диск. Цей пункт не власне інтеграція, оскільки не вимагає налаштувань і зв’язок. Це звичайний експорт підготовленого звіту, але в підходящому форматі, який достатньо буде завантажити до себе на гуглдиск.

 

Звичайно, це не кінцева версія нашої інтеграції з Google. Поступово вона стане більш зручною, інтуїтивною, гнучкою та красивою, але це той мінімум, який дозволить використовувати дисковий простір Google для обміну звітними даними з замовником та не тільки. 

Станіслав Лучкін

Оцініть новину:

Читайте також

photo
Четвер Січень 23, 2020 Автоматичний дзвінок боржникам: Як автоматизувати дзвінки боржникам?

У цій статті ми розповімо, чому краще відмовитись від ручного дзвінка боржникам і які інструменти колл-центру допоможуть автоматизувати процес.

Детальніше
photo
Вівторок Вересень 17, 2024 Інструкція з імпорту контактів у CRM

Як створити імпорт контактів в CRM для внутрішніх та аутсорсингових контакт-центрів Оки-Токи, завантаження бази.

Детальніше