15.04.2020

Дайджест новин Окі-Токі за березень 2020

Новини Оки-Токи за березень 2020: ручне завантаження в хмару, перший етап впровадження стенограми та інше. Читайте!

Дайджест новин Окі-Токі за березень 2020

Ручне завантаження в хмару

& nbsp;

Тепер Ви самостійно можете вибирати, які аудіозаписи потрібно експортувати на зовнішній диск. До варіантів експорту в журналі дзвінків додана преміальна функція “Експорт аудіо на зовнішній диск”. Фільтруйте важливі записи, використовуючи арсенал параметрів, і експортуйте одним із двох способів.
 
Ручне завантаження в хмару Оки-Токи
 
Ручне завантаження в хмару Оки-Токи
 
& nbsp;

AMO в маркеті

& nbsp;

Ми розробили повноцінну інтеграцію з AMO CRM. На даний час доступні функції прямого дзвінка з АМО, історія дзвінків зберігається в картці клієнта, є можливість призначити дзвінок з контакту або угоди, додано автоматичне відкриття картки контакту при всіх типах дзвінка. Автообдзвоні також інтегрований в списки АМО, а це значить, доступні масові операції з контактами в АМО. Ми з радістю обміркуємо Ваші ідеї по можливості розширення можливостей цієї інтеграції.
 
& nbsp;

Новий розділ інтеграцій

 

Ми перенесли управління зовнішнім сховищем до нового розділу “Зовнішні ресурси”. Окрім сховища, в цьому розділі можна створити інтеграцію з AMO CRM (очікуйте статтю про інтеграцію вже цього місяця) та під’єднати телефонію Intertelecom (для клієнтів, які працюють в Україні). В майбутньому, ми будемо нарощувати асортимент інтеграцій з різними платформами, очікуйте новин!

 

Перший етап впровадження стенограми

 

Додана кнопка “Отримати стенограму” в журналі дзвінків. В результаті отримаєте стенограму розмови по окремому дзвінку. Сподіваємось на зворотний відгук і пропозиції щодо розширення функціоналу!

 

Інтеграція з SIP-провайдером Intertelecom

 

Інтеграція з SIP-провайдером Інтертелеком вийшла на новий рівень. Підключення стало зручніше і швидше. Налаштування вхідної лінії, вихідної, контроль, все це стало доступно з одного місця! Скористатися новим способом підключення номера від Intertelecom можна в розділі Інтеграції – Зовнішні ресурси.

Інтеграція Оки-Токі з SIP-провайдером Intertelecom

Оцініть новину:

Читайте також

photo
Вівторок Грудень 8, 2020 Серія відео "Що робити": Робота з правами користувача

У цьому відео ми розкажемо, як працювати з правами користувача в сервісі для контакт-центрів Окі-Токі, відстежувати його дії та виключати.

Детальніше
photo
П'ятниця Березень 27, 2020 Голосові роботи контакт-центру: 5 питань при покупці системи

Чи потрібний вам голосовий робот? Голосові роботи контакт-центру: 5 питань при покупці системи Зразковий розрахунок у статті.

Детальніше