29.11.2023

Як поповнити баланс Окі-Токі?

Покроковий посібник з поповнення балансу в хмарному сервісі Окі-Токі. Інструкція для швидкого та простого поповнення.

Як поповнити баланс Окі-Токі?

Отже, після 14 днів тестування, ви вирішили використовувати для свого бізнесу сервіс Окі-Токі, залишився останній крок – поповнити баланс і можна приступати до роботи. Для максимальної ефективності важливо налаштувати платежі та вибрати оптимальні способи оплати. У цій статті ми поетапно описали як налаштувати платника та вибрати найзручніший вам спосіб.

Як налаштувати платника

Перед тим як ми перейдемо до оплати послуг, давайте розберемося, як налаштувати вашого платника:У особистому кабінеті Окі-Токі перейдіть у розділ Документи та платежі та додайте платника. Тут потрібно вибрати тип платника: фізична або юридична особа.

Вибір типу платника
Вибір типу платника

 

Фізична особа

Якщо ви фізична особа, заповніть всі поля та обов’язкове поле “E-mail”. Це дозволить системі Окі-Токі ідентифікувати відправника коштів та автоматично зарахувати їх на ваш баланс.

Юридична особа

Якщо ви представляєте юридичну особу, при оплаті через розрахунковий рахунок, вкажіть коректно реквізити платника, щоб по приходу платежу система автоматично визначила, що цей платіж належить вашій компанії.Також зверніть увагу на наступні поля, які потрібно заповнити, оскільки вони використовуються в актах і рахунках на оплату:

  • Коротка та повна назва компанії;
  • Юридична адреса;
  • Унікальний ідентифікаційний номер юридичної особи;
  • Контактні дані: Ваш контактний номер телефону та адреса електронної пошти забезпечить легкість зв’язку у разі необхідності.

Крім налаштування платника, важливо також правильно заповнити ”Зразок акта виконаних робіт”. Це допоможе вам спростити процес створення актів виконаних послуг, а також формувати їх без зайвих складнощів та невідповідностей. Ефективне ведення цієї документації сприяє більш гладкому та точному обліку ваших фінансів.

Вибір оптимального способу оплати:

Тепер, коли налаштування платника завершено, розглянемо різні способи оплати та виберемо найбільш зручний для вас.Для оплати перейдіть у меню “Поповнення балансу” та виберіть спосіб оплати. Тут знаходяться доступні для Вас варіанти поповнення.

Вибір способу оплати
Вибір способу оплати

Обравши підходящий, вкажіть потрібну суму у з’явившійся формі, потім натисніть кнопку “Створити”, щоб завершити підготовку рахунку. Правильно налаштовані платежі допоможуть вам сфокусуватися на більш важливих аспектах вашого бізнесу або особистих фінансів.

Регулярний платіж

Для найзручнішої оплати налаштуйте регулярний платіж, це допоможе оптимізувати процес оплати, виключивши випадки коли забули оплатити сервіс.Якщо таки на вашому рахунку в Окі-Токі немає грошових коштів, то завжди можна скористатися кредитом.

Регулярний платіж в Окі-Токі
Регулярний платіж в Окі-Токі

 

Журнал документів та платежів

Журнал документів та платежів – це інструмент для обліку фінансових операцій та контролю над фінансовим станом організації. У ньому зберігаються акти та рахунки за обраний період часу, що дозволяє бачити всі ваші грошові транзакції.Через цей інструмент Окі-Токі легко оплачувати рахунки. Якщо віддаєте перевагу електронні платежі – можна відразу ж оплатити рахунок онлайн. А якщо віддаєте перевагу традиційному підходу, то можна завантажити рахунок та оплатити його у банку. Це зручно і дозволяє адаптуватися до різних способів ведення фінансів та зробити процес оплати максимально гнучким.Таким чином, Окі-Токі не тільки забезпечує контроль та облік фінансових операцій, але і робить оплату простою і зручною для ваших бізнес-процесів.

Журнал документів та платежів
Журнал документів та платежів

 

Журнал балансу та фінансовий звіт

Журнал балансу та фінансовий звіт є невід’ємними інструментами ведення фінансів та забезпечують ряд важливих цілей:

  • По-перше, вони показують зміни вашого балансу, відображаючи за які послуги були списання з рахунку в Окі-Токі, а також на які суми були поповнення протягом обраного вами періоду часу.
  • По-друге, через ці звіти можна моніторити фінанси, витрачені на утримання кол-центру за період, що допомагає контролювати витрати та планувати бюджет ефективніше.

Ці звіти відіграють ключову роль в ефективному управлінні фінансами та плануванні витрат на затрати сервісу Окі-Токі.

Оцініть новину:

Читайте також

photo
Четвер Січень 18, 2024 Як організувати систему ролей у кол-центрі?

Дізнайтеся, що таке доступи в контакт-центрі та як створювати, змінювати ролі та ефективно керувати ними в сервісі Окі-Токі.

Детальніше
photo
П'ятниця Березень 27, 2020 Управління операторами КЦ віддалено: плинність кадрів та дисципліна

Як налаштувати керування операторами вдома, як підтримувати дисципліну віддалених операторів, щоб уникнути прогулів-запізнень.

Детальніше