16.08.2019

Дайджест новин Оки-Токи за липень 2019

У липні ми зосередилися на декількох завданнях. Ми працювали над можливістю авторизації через соцмережі та управлінням завданнями в автоматичних дзвінках. Детальніше у дайджесті!

Дайджест новин Оки-Токи за липень 2019

Авторизація через соцмережі

 

Ми завершили роботу над додатковими способами авторизації — інтеграцією з соцмережами Facebook і VK. Зараз працюємо над інтеграцією з Google mail. Тепер користувач може прив’язати до свого профілю соцмережу і в подальшому авторизуватися в один клік. Прив’язати соцмережу можна в налаштуваннях свого профілю Оки-Токі, а кнопки авторизації знаходяться під формою введення логіна та паролю. В подальшому плануємо розвивати напрямок взаємодії з Оки-Токі за допомогою соціальних мереж, пропонуйте свої ідеї та слідкуйте за новинами!

інтеграція Оки-Токі з соцмережами Facebook і VK

інтеграція Оки-Токі з соцмережами Facebook і VK

 

Нове керування завданнями в автодзвінках

 

Реалізована складна та фільтрація завдань в автодзвінку. Якщо раніше можливості фільтрації були обмежені вибором періоду запланованого часу наступного дзвінка і фільтру по номеру телефону, то тепер ви також можете фільтрувати по відповідальному користувачу, по часовому поясу, по номеру імпорту і т.д.

Нова гнучкість — нові можливості управління завданнями!

Нове управління завданнями в автодзвінках

Оцініть новину:

Читайте також

photo
Вівторок Липень 4, 2023 Предиктивний набір: Як працює та як підключити передиктивний дзвінок?

Як працює передиктивний обдзвон і чим він може бути корисним для вашого бізнесу. Де застосовується передиктивний обдзвон, наскільки ефективний

Детальніше
photo
Вівторок Листопад 10, 2015 Як багато процесів у контактної картки

Управління бізнес-процесами в модулі CRM системи Оки-Токи. Декілька сценаріїв для бізнес-процесів колл-центра залежно від характеру розмови.

Детальніше