29.11.2023

Як поповнити баланс Оки-Токи

Інструкція: як поповнити баланс хмарного сервісу Окі-Токі.

Як поповнити баланс Оки-Токи

Перше, з чим стикається новий клієнт в Окі-Токі – як і де поповнити баланс? Меню знаходиться в розділі «Компанія», в підрозділі «Ця стаття відноситься до продукту «Хмарний кол-центр»

Поділимо процес першого поповнення на етапи:

  1. Налаштування платника;
  2. Налаштування замовника;
  3. Вибір способу оплати із запропонованих 5:
      • Оплата Fondy
      • Оплата LiqPay;
      • Оплата Яндекс (RU);
      • Оплата Альфа-Банк (RU);
      • Оплата Sense Bank (Альфа-Банк) (UA).

    li>

 

Налаштування платника

 

Налаштування платника здійснюється у вкладці «”Налаштування” і містить два варіанти:

Фізична особа: Цей варіант використовується для поповнення балансу через Яндекс.Найважливішим і обов’язковим у налаштуванні є поле «E-mail.» Здійснюючи поповнення через Яндекс, в полі “Коментар” необхідно ввести той e-mail, який Ви вказали в налаштуваннях фізичної особи. Таким чином Окі-Токі зрозуміє, від кого надійшли гроші і якій компанії на баланс їх потрібно зарахувати. Інші поля не обов’язкові, але можуть допомогти Окі-Токі зв’язатися з Вами у разі виникнення такої необхідності.

Юридична особа: цей варіант необхідний для автоматичного зарахування коштів у разі способу поповнення балансу через «Альфа-Банк». У цьому випадку найважливішим полем є «Реєстраційний номер». При оплаті через розрахунковий рахунок, ми зв’яжемо реквізити платника (ІПН/Regnum/ЄДРПОУ) з введеним у даному полі значенням і зарахуємо кошти туди, куди слід.

 

Налаштування картки замовника

 

Картка замовника Тієї ж вкладці і необхідна для формування акта виконаних послуг. Рекомендуємо заповнити форму максимально повно, щоб на виході мати правильний акт, який не потребуватиме виправлення.

 

Вибір способу оплати

 

  • Оплата за допомогою LiqPay доступна двома способами:
    • Прямо з кабінету: Перейшовши в меню поповнення балансу, виберіть спосіб «LiqPay». Введіть суму для поповнення, створіть рахунок. Після цього рахунок з кнопкою «Оплатити» з’являється в списку платежів. Залишається тільки натиснути на кнопку і провести оплату. /ul>
    • Оплата через Яндекс: виберіть спосіб оплати «Яндекс», скористайтеся номером нашого гаманця, який там вказано або перейдіть за посиланням;
    • Оплата через «Sense Bank (Альфа-Банк Україна)» та «Альфа-Банк Росія» ідентичні оплаті через LiqPay, сформувавши рахунок, оплачуєте його зручним Вам способом.

    Як поповнити баланс Окі-Токі

     

    Додаткова інформація:

     

    Перейти в калькулятор розрахунку вартості

    Важливо! При оплаті через Яндекс для автоматичного зарахування коштів обов’язково додавайте в коментар ту електронну пошту, яку вказали в налаштуваннях фізичної особи.

Оцініть новину:

Читайте також

photo
Середа Лютий 27, 2019 Що таке SIP-відповідь? Частина 1

Що таке SIP-відповідь, як вона працює, в яких звітах відображається та що робити. Перша частина статті.

Детальніше
photo
Субота Серпень 8, 2020 Дайджест новин Окі-Токі за червень-липень 2020

Новини Оки-Токі за червень-липень 2020: оптимізація роботи сервісу, перероблений зовнішній вигляд звітів, нові ціни. Читайте дайджест!

Детальніше