12.09.2021

Дайджест новин Оки-Токи за липень-серпень 2021 року

Читайте прямо зараз про нові інструменти сервісу Оки-Токі. Зміни операторів контакт-центру, дисциплінарний контроль та квоти для опитувань.

Дайджест новин Оки-Токи за липень-серпень 2021 року

Зміни операторів

Тепер контроль за дотриманням графіка роботи можна довірити Окі-Токі! Створюйте графіки роботи, слідкуйте за прогулами операторів, їхнім запізненням або втечею з роботи. За інформацію про порушення змін відповідає лічильник KPI та звіт про зміни.

Квоти в новому інтерфейсі

Ми перенесли в новий інтерфейс черговий інструмент CRM – квоти, які чудово підходять для проектів аутсорсингових кол-центрів. Задайте параметри CATI дослідження і кількість потрібних анкет, а ми прослідкуємо за ходом дослідження і повідомимо операторам при досягненні ліміту. А незабаром очікуємо звіт про заповнення кошторису.

Квоти в новому інтерфейсі Окі-Токі
h4>/h4>

Переробка дисциплінарного контролю в Окі-Токі

Ми вирішили відмовитися від застарілого механізму дисциплінарного контролю операторів і перенести все в лічильник KPI:

  • Всі існуючі на сьогоднішній день дисциплінарні нормативи додані в лічильник KPI;
  • Вкладка “Дисциплінарні ліміти” в налаштуваннях черги буде скасована, а деякі її елементи, які не є нормативами (контроль присутності, час РСР і тд) будуть перенесені в відповідні розділи в налаштуваннях черги;
  • Звіт про дисципліну буде заморожений, а через кілька місяців буде видалений. Про це ми попередимо заздалегідь.

Переробка дисциплінарного контролю в Окі-Токі

Оцініть новину:

Читайте також

photo
Понеділок Квітень 22, 2019 Іменні завдання callback, або липкий колбек

Закріплення контактів за конкретним або поточним користувачем як callback. Втрачений дзвінок закріплюється за останнім оператором.

Детальніше
photo
Понеділок Квітень 17, 2023 Аутсорсинговий контакт-центр

Що таке аутсорсинговий контакт-центр: визначення, специфіка та особливості роботи, які переваги для бізнесу дає аутсорс.” – це фрагмент статті для лендінгу. Пиши як маркетолог з досвідом роботи керівника в відділі продажу контакт-центру. Використовуй переконливу мову, виділяй ключові моменти. Використовуй у тексті популярні терміни та ключові слова.

Детальніше