29.06.2019

Маршрутизація SMS: СМС шлюз для сайту

3 кроки, які допоможуть створити маршрут та відправити своє перше SMS у сервісі Окі-Токі для внутрішніх та аутсорсингових контакт-центрів.

Маршрутизація SMS: СМС шлюз для сайту

Відправлення SMS з Окі-Токі – не найпопулярніша, але для багатьох украй необхідна функція АТС. Раніше її можливості були дуже простими: випадково вибирався підключений SMS-шлюз, і повідомлення йшло на сервер до постачальника. До рішення про впровадження маршрутизації нас підштовхнули клієнти — аутсорсингові компанії, чиї замовники найчастіше надають свою телефонію та SMS-постачальників. Насамперед для них і пишемо цю замітку! 🙂 Для того, щоб створити маршрут і відправити по ньому своє перше SMS, потрібно всього 3 кроки: 1. Копіюємо ім’я шлюзу, його логін або підпис. "Маршрутизація 2. Створюємо новий шаблон оповіщення в ACD та прописуємо значення з першого кроку в полі Ім’я відправника. "Маршрутизація 3. Маршрутизуємо SMS в операторському місці, вибираючи потрібний шаблон зі списку. "Маршрутизація От і все! Якщо залишилися питання, техпідтримка Окі-Токі завжди на зв’язку!

Оцініть новину:

Читайте також

photo
Понеділок Квітень 17, 2023 Аутсорсинговий контакт-центр

Що таке аутсорсинговий контакт-центр: визначення, специфіка та особливості роботи, які переваги для бізнесу дає аутсорс.” – це фрагмент статті для лендінгу. Пиши як маркетолог з досвідом роботи керівника в відділі продажу контакт-центру. Використовуй переконливу мову, виділяй ключові моменти. Використовуй у тексті популярні терміни та ключові слова.

Детальніше
photo
Середа Лютий 14, 2024 Як відкрити кол-центр: топ-9 помилок

Потрібно підготуватися до запуску КЦ! Почніть з цієї статті. За нашим досвідом, кожен другий кол-центр під час запуску допускає принаймні одну з наведених помилок.

Детальніше